Bomen in sneeuw

Coronadagboek 2.0 - dag 34

17 januari 20212 - 3 minuten

De eerste weken van 2021 brengen we door in een totale lockdown: horeca, winkels, sport, theater en kapper zijn gesloten. Wat nog wel kan in de lockdown is filmpjes kijken, schrijven, wandelen, uitslapen, lachen, koken, videobellen of chatten met vrienden en mijn blogs lezen.

Zaterdag 16 januari 2021

Bruggetje met sneeuw
Jaaaa!
Tuinmeubels in sneeuw
Jaaaaa!
Bomen in sneeuw
Sneeuw!
Boom water en sneeuw
Nog meer sneeuw!

Vandaag kreeg ik waar voor mijn sneeuwhoofdpijn en hebben we in de bui een rondje door de wijk gelopen.

Maar voor het zover was, speelde Carmen online bingo met de scoutinggroep, waarbij ze natuurlijk weer won, dit keer iets handigs voor de scouting en een badeend-eenhoorntje, die bij de verzameling badeendjes gaat. Verder moesten we nog wat boodschappen halen, wat we even snel hebben gedaan, maar dat betekende wel dat ik sla en kaarsjes voor Tristans taart ben vergeten. Misschien lukt dat morgen nog, die kaarsjes. De sla hoeft al niet meer. Ik heb nog gehannest met een vertaling die niet opschoot, en ik moet er zometeen mee verder, helaas en toen heb ik de kippensoep gemaakt van de restanten braadkip. Dan was die maar vast klaar als we van het wandelen terugkwamen.

Na het wandelen soep gegeten en film gekeken. Tristan, Carmen en Oscar hadden een online spelletjesavond van een jongerengroep, en dat was heel gezellig. Weer werd mijn laptop gekaapt, maar toen kon ik verder aan mijn haakwerk en pakjes in ontvangst nemen. Eén cadeau voor Tristan is nog niet binnen, ik hoop morgen nog of anders maandag, maar het was van een obscure site, dus hopelijk niet weer een pakket van Mars. We zullen zien.

Nog even dit voor de nostalgie en dan zeg ik: tot morgen!

Tristan, Oscar, Carmen in de sneeuw
Tristan, Oscar en Carmen in januari 2010
Tristan, Oscar en Carmen in de sneeuw
januari 2021
Delen op FaceBook Delen op LinkedIn Delen op Twitter